Novetats al MAC: mostra de fotografia i Jornada d’Art i Joves

El Museu d’Art de Cerdanyola del Vallès inaugura divendres una mostra de fotografia dedicada a J.L. Sert i dissabte celebrarà una nova Jornada d’Art i Joves.

artEls dos plats forts de la setmana són la inauguració d’una nova mostra i la Jornada d’Art i Joves. El divendres 18 a les 20h s’inaugurarà a l’Espai Arc l’exposició Espai i arquitectura de l’artista local Jaume Maymó, un particular homenatge a la figura de l’arquitecte Josep Lluís Sert que pren com a base la fotografia.

Dissabte 19 es durà a terme la segona edició de la Jornada d’Art i Joves prendrà el jardí del museu d’11 a 14h i de 17 a 20h, presentant la tasca de joves creadors de Cerdanyola del Vallès, amb tallers i música en viu; aquesta jornada està coorganitzada pel MAC i el Casal de Joves. L’endemà, diumenge dia 20, a les 12h es farà una nova sessió de l’activitat Guies d’altres mons, en la qual alguns del joves de la Jornada donaran a les persones assistents la seva visió particular de la col·lecció del MAC i les seves exposicions.

El MAC i les activitats que fa fora de la ciutat
Les activitats del MAC no només es circumscriuen a la nostra ciutat. Aquests dies el Museu d’A rt de Cerdanyola serà notícia a l’Hospitalet de Llobregat i a Canet.
L’exposició itinerant –produïda pel MAC- Ecos de Carles Buïgas de l’artista Tom Carr s’inaugurarà al Museu de l’Hospitalet el dijous 17 a les 19,30h (Sala l’Harmonia), després d’haver passat pels municipis de Sta. Perpètua de Mogoda, Mollet, Badalona, Tortosa, Manresa, Alella i Barcelona (Museu Picasso). D’altra banda, el MAC participarà a la Fira Modernista de Canet que tindrà lloc durant tot el cap de setmana gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Aquestes activitats s’emmarquen en el sisè aniversari del MAC. El Museu d’Art de Cerdanyola s’i naugurà el 10 de setembre de 2009.

Comparteix: