Cap de setmana de festa major a Bellaterra

De divendres a diumenge Bellaterra celebrarà la seva festa major amb la Plaça del Pi com a epicentre.

CARTELL-FM-BELLATERRABicicletada familiar, triatló, cursa de patinets, activitats infantils, balls, màgia… aquest any les organitzadores de la festa major de Bellaterra han tornat a crear un programa engrescador que no deixarà a ningú indiferent, com tampoc deixarà indiferent la màgia de Màgic Andreu, que aquest any torna a Bellaterra per omplir la plaça de màgia i… com no… de dubtes.

Com cada any, parlar de festa major de Bellaterra també és parlar de la baixada de carros, una activitat que barreja la creativitat, la velocitat i el bon humor! I ja diumenge tindrà lloc la Cercavila, amb la Banda d’El Musical i els gegants de Bellaterra i, en acabar, tocarà omplir-se la panxa en el concurs de paelles i fideuàs.

Donació de sang

Captura de 2015-09-03 00:35:12El dissabte, de 10 a 15 h a la seu del Club Bellaterra, coincidint amb la festa major de Bellaterra, les entitats Bellaterra per la Independència i el Club Bellaterra, juntament amb el Departament de Salut de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits, han organitzat una campanya de recollida de sang per aconseguir el màxim nombre de donants.

Diàriament, hospitals i clíniques de Catalunya necessiten sang o components sanguinis que possibiliten als professionals de la sanitat salvar vides i guarir cada vegada més malalts, recorrent als bancs de sang tan necessaris per a transfusions en intervencions quirúrgiques i tractaments mèdics.

Comparteix: