Bellaterra: punter a la Via Lliure

Un centenar de bellaterrencs i bellaterrenques van participar del canvi de xifra que ens apropa a 1 mes de les eleccions plebiscitàries del 27-S, dia en que, segons les organitzadores de l’event, “es votarà si quedar-nos dins Espanya com a comunitat autònoma igual que ara o bé quedar-nos amb el nom de federal per seguir igual que ara amb “cafè per a tots” o bé independitzar-nos per construir una república catalana, un estat nou”.

1 mes per a poder decidir el nostre futur com a país.

C. Informa_resize_resizePer celebrar que només resta un mes per les eleccions, Bellaterra per la Independència va organitzar un sopar estelat obert a tothom on les dates de l’11 i el 27 de setembre foren tema de conversa entre participants. Al sopar, les taules foren col·locades en forma de punter mirant a la Meridiana i tots els assistents drets vam fer un gran punter aixecant els petits punters de carolina de color verd de la sostenibilitat fets per a l’ocasió ja que és el color que ens correspon en el tram de la Via Lliure. Un assaig del què caldrà fer l’11-S a la Meridiana.

Van fer seves les paraules del President de l’Assemblea, Jordi Sánchez quan recentment va afirmar: “Cal que la Via Lliure sigui un èxit per guanyar el 27-S”. Evidentment que la seva fita són les eleccions del 27-S, en substitució del referèndum que l’Estat espanyol no ens ha permès fer; d’aquí esdevé el caràcter plebiscitari d’aquestes transcendentals eleccions. Mentre, però, “no ens podem confiar si volem guanyar a les urnes el 27-S. I la primera fita, l’11-S, ja la tenim a tocar”, afirmen des de l’Assemblea.

Es va remarcar, una vegada més, la necessitat d’inscriure’s a la Via Lliure a la República Catalana qui encara no s’hagi inscrit (https://via.assemblea.cat/cat/) amb l’afany que esdevingui una altra gran mobilització “a favor de la llibertat”.

Des de Coordinació de Bellaterra per la Independència s’han ratificat en la necessitat d’un estat independent no com un fi sinó com un mitjà que faciliti les eines per aconseguir una societat democràtica, avançada, justa i amb polítiques socials, sostenible i propera a la ciutadania. “I això, depèn de nosaltres”, afirma l’entitat.

Comparteix: