Arriba a Cerdanyola l’onzè número de Cafè amb Llet

Ja ha arribat a Cerdanyola l’onzè número del diari Cafè amb llet que, amb una tirada de 145.000 exemplars, és el diari amb més tirada de Catalunya.

cafeambllet11El Casal Cultural i Popular Buirac i alguns comerços de Cerdanyola ja tenen a disposició de les persones interessades l’últim exemplar del diari “Café amb llet”, un diari de tirada gratuïta que aquest mes està centrat en la “Llei mordassa” i que també informa sobre la Troika i el referèndum grec, les imposicions dels governs de dretes de Catalunya i Espanya, una entrevista a l’economista Josep Manel Busqueta i un reportatge dels Centres d’Internament d’Estrangers (CIE).

Aquest projecte informatiu s’ha fet realitat gràcies a la col·laboració de prop de més de 3.000 mecenes i té com a objectiu arribar a tots els racons de Catalunya. Els editors han facilitat el seu email (llibrecafeambllet@gmail.com) per aquelles persones, assemblees, associacions o sindicats que estiguin interessades en distribuir els exemplars. El diari també es pot consultar online.

El diari també es pot descarregar el pdf o veure’l online: Cafè amb llet 11.

Comparteix: