Sopar pel nou país (dijous 23 de juliol)

Un grup de veïns i veïnes de la ciutat ha organitzat una trobada oberta a tothom per reunir a tots aquells que volen fer quelcom per la campanya del SÍ del pròxim 27 de setembre.

soparsiAmb l’objectiu de crear una mena de Plataforma de Cerdanyola per la República Catalana, començar a mobilitzar-se i preparar-se per al setembre, s’ha organitzat una trobada-sopar a la Pineda de Fontetes oberta a tota la ciutadania de Cerdanyola amb idearis independentistes. Durant la trobada, gent d’Òmnium, ANC i Súmate explicaran les accions que tenen previstes fer a Cerdanyola durant els tres mesos vinents.

Els organitzadors volen que l’acte integri i sumi aquella gent que no està en cap partit ni entitat cívica però que vol fer la seva aportació al “procés” i a gent de partits i entitats cíviques que pensen que la seva organització no fa suficient o que també ho volen fer des d’un altre àmbit o perspectiva complementària.

Lloc: Cerveseria El Pinar (Rda. Cerdanyola, 15), La Pineda de Les Fontetes.

Data: Dijous 23 de juliol a les 21 hores.

Com apuntar-se: per apuntar-se només cal donar-se d’alta en el següent enllaç, amb l’objectiu de que les organitzadores puguin fer la reserva.

Comparteix: