Cerdanyola del Vallès, present a l’assemblea de l’AMI celebrada a Valls

El ple municipal d’octubre de 2011 va aprovar l’adhesió de Cerdanyola a l’AMI, però no ha sigut fins a juliol de 2015 que aquesta moció s’ha vist realitzada.

Imatge: AMI

Imatge: AMI

Cerdanyola del Vallès ha participat com a municipi convidat a l’assemblea de l’AMI, Associació de Municipis per la Independència, celebrada divendres 17 de juliol a Valls. La voluntat del nou govern de Cerdanyola és donar compliment al mandat del ple segons el qual la ciutat s’incorporava a l’AMI, passant-ne a formar part d’una manera normalitzada, com qualsevol altre institució associada.

Cerdanyola del Vallès ha estat present a la reunió de Valls junt amb d’altres municipis on el 24M provocà l’accés al govern local de candidatures amb un fort accent social i de ruptura democràtica, alhora que aposten pel compromís nacional. És el cas, entre d’altres municipis, de Salt, Argentona,Berga i Barcelona.

En el decurs de la reunió s’ha escollit l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, com a president de l’entitat municipalista, rellevant a Josep Maria Vila d’Abadal. Paral·lelament s’han renovat els òrgans directius de l’A MI.

Comparteix: