Col·loqui: “El curtmetratge: les noves experiències en cine”

Avui a les 18:30, al Museu d’Art de Cerdanyola, se celebrarà el col·loqui “El curtmetratge: les noves experiències en cine”, emmarcat dins dels actes del Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks “Fantosfreak 2015″.

fantosfreakAquesta tarda a les 18:30 el MAC serà l’escenari que acollirà el col·loqui “El curtmetratge: les noves experiències en cine”, un acte que comptarà amb la presència d’Albert Tognazzi Drake, Núria Franco i Esther Oliva.

Albert Tognazzi Drake és integrant de l’equip de Screenly.com, una plataforma web que permet a qualsevol l’organització de projeccions sota demanda en sales de cinema, a través d’un sistema propi de reserva col·lectiva d’entrades: el crowdticketing. Screenly és una eina perquè els espectadors prenguin el poder, es puguin convertir en promotors d’esdeveniments i s’organitzin per aconseguir veure el que vulguin veure, on i quan ells decideixin, automatitzant tots els processos. Screenly és un servei perquè creadors, distribuïdors i exhibidors investiguin noves formes de distribuir en sales de cinema i en el més enllà, utilitzant internet com a aliat i no com a enemic, trobant i implicant al seu públic.

 Nuria Franco i Esther Oliva són del grup Atmósfera Cero i Fantascine. Atmósfera Cero és un podcast de periodicitat quinzenal on es parla cinema de ciència ficció, fantàstic i de terror, tot i que també parlen de sèries i anime, una eina on es parla del cine de gènere des d’un punt de vista particular.

Guió del col·loqui

  • Presentació de Screenly: Alberto Tognazz i Marc Prades, co-fundador de Screenly i (10 minuts)
  • Presentació d’Atmosfera Cero i Fantascine: Esther Oliva y Núria (10 minuts)
Inici col·loqui: “El cortometraje, las nuevas experiencias del cine”: 40 minuts
  • Què aporta el curtmetratge al cine actual?
  • Quin és el principal problema para tirar endavant un curt? Pressupost, sales d’exhibició, manca d’espectadors, manca de projectes, manca d’idees…
  • El genere fantàstic té més limitacions que curts d’altres temàtiques?
  • El món del curtmetratge és una llavor: de cineastes, de públic de projectes?
Comparteix: