Bon balanç del Mulla’t 2015 a Cerdanyola

La ciutadania de Cerdanyola respon un any més a la crida del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, celebrat diumenge passat a les piscines de la ciutat i on es van recaptar 1.387,26 euros i es van nedar 178.454 metres solidaris amb la lluita contra la malaltia.

mullatLa ciutadania va participar activament a la jornada del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, celebrada el 12 de juliol a 6 piscines de la ciutat. Es van nedar 178.454 metres solidaris amb la malaltia, es recaptaren 1.387,26 euros amb la venda de material de marxandatge i donatius i durant el matí del diumenge desenes de banyistes feren salts conjunts per mostrat el suport de tothom al Mulla’t. A més, durant la jornada es va repartir molta
informació de l’Esclerosi Múltiple, donant-la a conèixer a la ciutadania present a les piscines.

Les persones voluntàries de Cerdanyola que van organitzar el Mulla’t a la ciutat agraeixen “la col·laboració de la ciutadania, així com les direccions i personal de les piscines de Xarau, Guiera, Bosc Tancat, SAF UAB, Les Fontetes i Montflorit pel suport ofert en tot moment”. També destaquen “l’ajut de l’Ajuntament de la ciutat, que va facilitar el normal desenvolupament de la jornada”.

Els diners recaptats serviran per finançar els hospitals de dia de la Fundació Esclerosi Múltiple, dedicats a l’atenció de les persones que pateixen aquesta malaltia, així com el CEMCAT (Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya), dedicat a la investigació per mirar de guarir aquesta malaltia i els tractaments escaients per afrontar-la.

El voluntariat local de la FEM (Fundació Esclerosi Múltiple) no s’atura i ja prepara una nova edició dels Monòlegs per l’Esclerosi Múltiple. Es farà el 6 de febrer, a les 20h i al Teatre Ateneu.

Comparteix: