L’Ajuntament fa fora el retrat del Borbó

Des del passat ple extraordinari de dijous, les parets de la sala de plens de l’Ajuntament de Cerdanyola ja no han de suportar el retrat del rei. Al seu lloc només queda la marca que va ser un passat on el retrat monàrquic estava “omnipresent” a tots els actes que es representaven en aquella sala.

Durant prop de 40 anys una de les parets de la sala de plens de l’Ajuntament de Cerdanyola estava presidida pel retrat del Rei. Primer va ser Juan Carlos Alfonso Víctor María de Borbón y Borbón-Dos Sicilias (Juan Carlos I) i des de 2014 Felipe Juan Pablo Alfonso de Todos los Santos de Borbón y Grecia (Felipe VI). Però ara ja no és així, ara la monarquia no té cap representació dins de la sala de plens. Al seu lloc només queda la marca que va ser un passat on el retrat monàrquic estava “omnipresent” a tots els actes que es representaven en aquella sala, el rastre del que va ser una imposició de la Casa Real.

DSC00004

Comparteix: