27 de juliol: cinema a la fresca a Bellaterra!

Coincidint amb el canvi de xifra “3″ per “2″ en el marcador traçat de cara al 27S, Bellaterra per la Independència ha organitzat una jornada audiovisual per al proper dia 27 de juliol.

Cinema a la fresca FBellaterra per la Independència ha organitzat un nou acte per al proper dia 27. Aquest dia canviaran de forma solemne la xifra “3″ per la “2″, en el marcador traçat cara el 27S i, tot seguit, es projectarà l’audiovisual “Independentisme bellaterrenc”, amb fotografies aportades per ciutadans de la població i que han recollit en el seu compromís actiu dels darrers anys, primer per reclamar el dret a decidir i després la independència davant la negativa de l’Estat espanyol a exercir el dret democràtic de votar.

Per acabar la vetllada, cinema a la fresca, amb el film “Benvinguts al nord”, comèdia que vista a la fresca de la nit farà més suportable la calor estival.

Bellaterra per la Independència seguirà reivindicant la independència com un mitjà “que ens ha de possibilitar les eines necessàries per aconseguir una societat més justa, sostenible i equilibrada socialment, democràtica, lliure i més pròxima a les necessitats dels ciutadans d’aquest país”.

Assemblea general de l’ANC

El divendres 3 de juliol es va fer a Bellaterra assemblea general d’afiliats a l’ANC amb triple objectiu:

  • Presentació del nou Secretariat Territorial.
  • Comentaris i aclariments a la pregunta de l’Assemblea (“Vols que l’ANC busqui les complicitats necessàries amb altres entitats i forces polítiques per impulsar una proposta electoral de la màxima transversalitat, per garantir el caràcter plebiscitari del 27-S que ens porti a la independència de Catalunya”).
  • Votació de la pregunta.

En la reunió van venir molts associats, alguns directament per votar i d’altres per estar millor informats abans d’emetre el vot. Finalment es van comptabilitzar 65 vots de socis presencials, tots ells amb vot afirmatiu a la pregunta.

Una vegada més els membres de l’ANC de Bellaterra han mostrat el seu interès pel moment polític actual que viu el país, transcendental en la implicació política de l’Assemblea vers les eleccions del 27S.

També es va informar de la mobilització prevista per l’11S, amb la idea de convertir la Meridiana de Barcelona en el carrer Major de Catalunya, fent de la Diada la més determinant en la Via Lliure cap a la República Catalana.

Comparteix: