Pols de Vodafone a l’ajuntament

Un grup de veïns i veïnes del Turonet van aprofitar el ple extraordinari d’ahir per informar que Vodafone, malgrat estar en negociacions amb l’Ajuntament i el veïnat, han avançat els treballs de l’antena al carrer Pompeu Fabra.

DSC00021Ahir la sala de plens es va omplir de veïnes indignades per la instal·lació d’una antena de Vodafone al barri del Turonet. Ni la calor ni el ROM (que impedeix a la ciutadania prendre paraula als plens extraordinaris) van impedir que Carles Escolà escoltés la veu del poble preguntant sobre la instal·lació de l’antena de Vodafone al barri del Turonet, a menys de 30 metres de l’escola bressol municipal.

Tant Carles Escolà com el regidor d’Uranisme, Ivan Gonzàlez, van agrair les intervencions veïnals i van explicar l’estat actual de les negociacions, unes negociacions que, segons Ivan González, estan tenses pels avanços en els treballs que ha fet la companyia telefònica.

L’Ajuntament i Vodafone estan mantenint reunions.

Des que Carles Escolà és alcalde de Cerdanyola l’Ajuntament i l’empresa Vodafone estan mantenint reunions per arribar a una solució estudiant noves vies de diàleg que permetin localitzar altres emplaçaments alternatius als actuals. Malgrat tot, sembla que Vodafone està tirant endavant els treballs d’instal·lació de l’antena polèmica.

A la darrera reunió es va acordar que en les pròximes trobades hi haurà la presència de les plataformes veïnals, per tal de tenir una solució consensuada entre totes les parts. Els representants municipals, però, saben les dificultats que tenen, ja que la nova llei de telecomunicacions atorga a les companyies telefòniques per instal·lar les antenes sense llicència municipal.

Comparteix: