L’accés a les piscines del Bosc Tancat serà gratuït per a la població més vulnerable els dies d’emergència per onada de calor

Els col·lectius més vulnerables de la ciutat tindran l’accés de franc a les piscines del Bosc Tancat de 15 a 19h els dies d’emergència amb motiu de l’onada de calor.

Imatge de la web del Bosc Tancat

Imatge de la web del Bosc Tancat

Tal com estan fent altres poblacions, Cerdanyola també disposarà d’espais amb piscines gratuïtes per als col·lectius més vulnerables els dies d’emergència per onada de calor. Els beneficiaris, que podran accedir gratuïtament de les 15h de la tarda fins a les 19h, són els infants fins a 13 anys i les persones majors de 65 anys.

Aquesta actuació s’aplicarà els dies en què el grau de perill sigui alt o molt alt (taronja o vermell respectivament), a partir de les 3 de la tarda i fins a les 7 del vespre, amb l’objectiu de que els col·lectius més vulnerables efectes de l’onada de calor puguin beneficiar-se d’aquesta mesura, ajudant-la a fer de bon passar les elevades temperatures que viu la ciutat aquests dies. L’accés es limitarà a l’aforament de les instal·lacions del Bosc Tancat.

Per saber si ens trobem en un grau de perill alt o molt alt, l’Ajuntament recomana consultar les informacions meteorològiques que s’aniran publicant a la web i als perfils de què disposa l’Ajuntament a les xarxes socials Facebook i Twitter. De la mateixa manera, tant la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya com el Servei Meteorològic de Catalunya ofereixen també aquesta informació.

Comparteix: