La Marxa contra l’atur arriba avui a Cerdanyola

La iniciativa, que va començar ahir al matí a Badalona, passarà aquest matí (11:30h) per Cerdanyola i acabarà dijous, dia 9, al Parlament de Catalunya per lluitar contra l’atur, la precarietat, la pobresa i la desigualtat.

Amb l’objectiu de demanar a les institucions mesures per reduir l’índex de persones aturades, acabar amb la pobresa i la desigualtat, un grup de ciutadanes s’ha organitzat en la III Marxa contra l’atur, que, durant quatre dies, recorren diferents territoris de Catalunya.

El punt de partida va ser ahir, a Badalona, on l’Ajuntament va rebre al col·lectiu d’aturats al Saló de Plens, on l’alcaldessa va escoltar, atentament, la veu del poble. Demà aquesta marxa arribarà a les 11:30 hores a Cerdanyola (entrada pels Quatre Cantons), i hi ha prevista una aturada a la plaça de l’Ajuntament.

 

Comparteix: