Compromís valora positivament els primers dies de govern i el nou cartipàs

Durant aquests primers dies de Compromís al capdavant del govern de la ciutat, els cinc regidors han recorregut la majoria de dependències i serveis municipals i han elaborat el nou cartipàs.

DSC03429Els primers dies de Compromís al capdavant del govern de la ciutat han servit perquè el grup vagi agafant el pols a diferents temes i per fer un recorregut per la gran majoria de dependències i serveis municipals, conèixer tota la plantilla i transmetent-los el missatge de “la importància de la implicació i la il·lusió dels treballadors municipals en la nova etapa que s’enceta”.

A més de la participació en els diferents actes organitzats per les entitats de la ciutat, els regidors i regidores del govern han treballat per fer front comú amb les associacions veïnals que defensen la no instal·lació d’antenes de telefonia en els nuclis urbans de Cerdanyola. Des del Compromís es feliciten per aconseguir que Ajuntament i ciutadania vagin de la mà amb aquest tema que preocupa molta gent de la ciutat.

El nou govern municipal

Des del Compromís pensen que les forces que durant els darrers anys han demanat més el canvi en les formes de fer política són les que han de formar part d’un nou lideratge polític a Cerdanyola. Per aquest motiu seguiran treballant perquè ERC entri al govern, perquè consideren que d’aquesta forma aconseguiran accelerar totes les noves polítiques que volem encetar i podríem arribar més lluny.

Compromís entén que ERC són actualment els seus “socis naturals”, com així s’ha demostrat a la darrera legislatura, on han liderat l’oposició de la ciutat. Remarquen que, tant en l’àmbit programàtic com en l’enfocament del model de ciutat, és amb ERC amb qui han de caminar plegats, i és per això que els demanen més implicació en aquesta nova etapa que tanta il·lusió i esperances està generant.

El nou cartipàs

Des de Compromís valoren positivament la nova estructura municipal en dues grans àrees (“Desenvolupament municipal i institucional” i “Desenvolupament social i territorial”) pensades per afavorir el treball conjunt dels membres del govern, així com el repartiment de regidories i la inclusió de les polítiques LGTBI dintre de l’organigrama de la casa.

Dins de l’organització de Compromís per Cerdanyola s’ha constituït un grup de suport al govern que, segons informen, està compost per gent amb experiència amb política institucional i tècnica, tant a l’Ajuntament de Cerdanyola com a altres administracions públiques.

Comparteix: