El nou cartipàs de Cerdanyola presenta una important reestructuració del govern

Compromís per Cerdanyola ha presentat avui el nou organigrama de l’Ajuntament, un cartipàs que reestructura completament les àrees, passant de quatre a dues.

Imatge: @Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Aquest migdia el Govern de Compromís per Cerdanyola, format per Carles Escolà, Elvi Vila, Maurici Jaumandreu, Contxi Haro i Ivan González, ha presentat a la sala de plens el nou cartipàs municipal, un document marca la nova organització de l’Ajuntament i les competències de cada regidoria.

El canvi més important que ha fet aquest nou govern és la reducció d’àrees: s’ha passat de quatre grans àrees amb el govern de PSC-ICV-EUiA, a tenir només dues grans àrees: Àrea de Desenvolupament Municipal i Institucional i Àrea de Desenvolupament Social i Territorial.

Responsabilitats per regidors

Carles Escolà (Alcalde): coordinació institucional, regidor de treball i promoció econòmica, participació i relació institucionals.

Contxi Haro: Regidora d’organització i recursos humans, patrimoni i arxiu, espai públic, OAC i Seguretat Ciutadana. Regidoria d’Esports.

Maurici Jaumandreu: Regidor de serveis municipals, finances, contractació i compres, sistemes d’informació i comunicació.

Elvi Vila: Regidora d’educació, cultura, salut pública, polítiques intergeneracionals, igualtat, cooperació i solidaritat.

Ivan González: Regidor de serveis socials, habitatge, urbanisme, obres públiques, medi ambient, transport públic i mobilitat.

Comparteix: