La CUP reclama a ERC valentia per formar un govern de canvi

La CUP-Cerdanyola considera incomprensible la negativa dels republicans a participar d’un nou govern de canvi que la ciutadania ha demanat a les urnes.

DSC03335Dissabte 13 de juny Carles Escolà, candidat del Compromís, va ser escollit nou alcalde de Cerdanyola amb els vots a la investidura dels grups   municipals d’ERC, CiU i ICV-­EUiA­-MES. Des  de la CUP de Cerdanyola, partit que va donar suport a la candidatura de Compromís, volen fer palesa “la valentia amb què el CxC ha treballat per bastir un acord amb forces tan diferents i d’enfrontar­-se al repte majúscul d’assumir l’Alcaldia  amb només 5 dels 25 regidors del consistori”.

Segons la CUP, ara, però, toca la feina més difícil, dur a terme el canvi des d’un govern “responsable, compromès, treballador i d’estricta obediència a la ciutadania de Cerdanyola”, ciutadania que ha donat a CxC i a ERC uns resultats històrics. Per a la CUP de Cerdanyola el missatge és inequívoc i volen treballar plegats per dur a terme aquest canvi. Creuen que ara cal llegir els  resultats i veure que la ciutadania ha apostat   pel canvi, un canvi representat pel CxC i ERC de Cerdanyola.

La CUP creu que són molts i molt importants els espais que han compartit en aquests darrers anys amb ERC de Cerdanyola, com la Plataforma   contra els abocadors, l’ANC, l’oposició a les polítiques de fets consumats de l’anterior govern, incloent­-hi també una campanya electoral basada   en el canvi i en la capacitat de govern. És per aquest motiu que entén la negativa d’ERC a participar d’aquest govern de canvi pel qual, conjuntament amb el CxC i la CUP, tant han lluitat.

La CUP creu que “és l’hora d’arremangar­se, no de nedar i guardar la roba, és l’hora de treballar plegats a Cerdanyola i al conjunt del país per teixir aliances que ens duguin a la plena llibertat fent bandera dels valors de justícia social, regeneració i treball de base” com el mateix Oriol Junqueras publicava al seu article “Cap a una Aliança per la República Catalana”. I és  l’hora de fer tot això des de la coherència i des d’una nova manera de fer política que passa pel diàleg permanent amb la ciutadania i amb les diverses forces que formen el consistori. La CUP emplaça doncs a ERC de Cerdanyola i al CxC a treballar per formar un govern conjunt que sigui coherent amb el que demana la ciutadania de Cerdanyola.

Comparteix: