ERC Cerdanyola demana al govern municipal que aturi la licitació de les escoles bressol municipals

Davant de l’inici del procés de licitació de les escoles bressol, el grup d’ERC Cerdanyola demana al govern municipal que aturi de forma immediata i indefinida la licitació de les escoles bressol municipals.

Imatge: hicarquitectura

Imatge: Escola Bressol Turonet (hicarquitectura)

ERC ha demanat al govern de Compromís per Cerdanyola que aturi de forma immediata i indefinida la licitació de les tres escoles bressol municipals: Montflorit, Cordelles i Turonet, ja que creu que continuar la licitació és un error que hipoteca durant un mínim de tres anys un model educatiu i de gestió del passat govern en el qual el grup liderat per Helena Solà no hi creu. A més, ERC critica els plecs, ja que hi ha errors i només consideren els criteris econòmics, sense que tinguin importància els criteris pedagògics.

L’alternativa que ha presentat ERC consisteix en prorrogar un any més els contractes actuals amb l’objectiu de guanyar temps i poder estudiar la possible remunicipalització del servei. Segons ERC, tant si finalment s’opta per la gestió directa o indirecta, caldrà obrir un debat sobre el model educatiu de les Escoles Bressol Municipal i fer copartícip a la comunitat educativa.

Per ERC el govern municipal té el deure de vetllar per l’educació pública i de qualitat. La qualitat dels serveis educatius a la petita infància és imprescindible perquè aquests siguin eficaços per al desenvolupament i l’aprenentatge infantil. L’atenció educativa precoç afavoreix significativament el desenvolupament dels infants, per això les escoles bressol municipals juguen un paper fonamental.

Comparteix: