Aquest dissabte, gaudeix del “Corre-horts” d’Increïble Comestible!

Increïble Comestible Cerdanyola ha organitzat per aquest dissabte un Corre-horts que recorrerà els tres horts urbans que actualment hi ha al nucli urbà de Cerdanyola.

cartell correhorts 2Aquest dissabte, a partir de les 11:30h del matí, Increïble Comestible “surten de marxa” amb sucs, música, pica-pica i… sobretot… terra fresca, plantetes i bon rotllo! Durant tot el matí, seguint el ritme de la música, els veïns i veïnes de Cerdanyola estan convocats per fer una visita als tres hortets que actualment té la ciutat (Plaça Castanyer, Abat Oliba i Plaça Goya) i per ampliar-los amb noves plantades.

Què és Increïble Comestible?

Seguint l’estela d’altres pobles i ciutats d’arreu del món, Increïble Comestible va arribar a Cerdanyola fa dos anys per donar un nou i renovat ús a les jardineres i parcs públics més àrids i abandonats de la nostra ciutat. Volen aprofitar aquests espais de terra, sovint seca i buida de vida, i re-convertir-los en horts públics, urbans i comunitaris, de la gent del poble, i per la gent del poble.

Des que van començar, ja han recuperat jardineres i espais a la zona del Centre (Plaça Abat Oliva) i Banús-Cerdanyola2000 (Plaça Castanyer) Hi han plantat verdures, hortalisses i plantes aromàtiques. Us imagineu poder collir uns tomàquets, un enciam, unes maduixes o una bonica carabassa, d’aquell espai de terra morta que tenies vora casa teva? Entre tots i totes, els que van començar i la gent que es va animant a poc a poc a venir a plantar, a regar entre setmana i a cuidar els trossets sembrats, s’està aconseguint!

Increïble Comestible és un projecte obert a tothom. Tu també pots participar i descobrir l’alegria d’enterrar una llavor, de tocar la terra, de convertir en útil un espai que estava buit, de compartir amb el veïnat, i de passar un matí de solet a l’aire lliure!

Verkami d’Increïble Comestible

Increïble Comestible Cerdanyola ha obert un espai per aconseguir col·laboracions per poder comprar llavors i eines per poder continuar l’enriquidora tasca que fan. ENLLAÇ PER COL·LABORAR AMB EL CROWFOUNDING “LÁNZANOS”.

Comparteix: