El primer Ple de l’EMD Bellaterra es ratifica en el seu compromís a la independència

Els càrrecs electes de Gent per Bellaterra, CiU i ERC han ratificat, al primer ple de l’EMD Bellaterra, el seu compromís de regidor per la independència en jurar el càrrec de vocal segons la fórmula de l’AMI (Associació de Municipis per la Independència).

Imatge: Laura Benseny

Imatge: Laura Benseny

Els ciutadans i les ciutadanes de Bellaterra assistents al Ple han posat el seu granet de sorra per fer realitat el desig de llibertat dins de la República Catalana en acompanyar els seus representants en una acte simbòlic però de gran transcendència en vista a les eleccions del 27-S.

El primer vocal va ser el primer en prendre possessió del càrrec, i ho ha fet segons l’AMI, motiu pel qual a l’auditori va esclatar un fort i eufòric aplaudiment de complicitat. La resta de càrecs de Gent per Bellaterra, CiU i ERC també van manifestar-se a favor de la independència i van jurar segons la fòrmula de l’AMI, a excepció d’alguns que van utilitzar versions lliures.

Bellaterra per la Independència aconsegueix 450kg d’aliments per a Càritas

CERD INFORM Productes Recapte7Aquesta és la quantitat d’aliments que han donat els ciutadans de Bellaterra en el Recapte d’estiu que s’ha fet a la població, dins la campanya anual organitzada per Bellaterra per la Independència.

Oli, cacau en pols, galetes, llaunes de conserva i altres aliments bàsics, són part de la diversitat de queviures recaptats entre el veïnat i que ja han estat lliurats a Càritas de Cerdanyola en quatre vehicles ben carregats per a la seva distribució a famílies necessitades. La demanda d’aquests aliments s’ha fet en base a peticions exposades per Càritas (ONG), a fi d’atendre necessitats de famílies sobretot amb menors a càrrec. Un valuós ajut que cada vegada s’allarga més en el temps per raons de crisi, atur, exclusió social, etc.

La totalitat recaptada ha estat en la línia dels darrers anys, evidenciant la implicació social dels bellaterrencs, des de la cooperació de voluntaris responsables de la recollida i repartits en torns en dues hores fins a la solidaritat mostrada pels habitants de la població i també per estudiants residents a la Vila Universitària (UAB) i del supermercat Condis de Bellaterra.

 

Comparteix: