Alarma davant la instal·lació d’una nova antena de telefonia al costat d’un centre escolar

La història es repeteix. Mentre a Serraparera estan lluitant per paralitzar la instal·lació de l’antena al carrer renaixement, a Canaletes han vist com, de la nit al dia, Vodafone ha instal·lat una antena a pocs metres de l’escola bressol Turonet.

Imatge: PAC

Imatge: PAC

La instal·lació d’una antena de telefonia mòbil, a escassos 20 metres de l’EBM Turonet i molt a prop de l’Escola Carles Buïgas, ha provocat l’alarma entre els veïns del voltant i la comunitat educativa dels 2 centres. És per aquest motiu, que s’ha convocat una reunió al pati del centre cívic del Turonet avui, divendres 12 de juny, a les 1700h., A la qual es demana que acudeixi la majoria de veïns possibles, ja que “és un tema de salut i ens afecta a tots i a totes”.

L’antena està col·locada a menys de 30 metres de l’escola bressol, i està instal·lada en un edifici de 6 Veïns. Segons informen des de la PAC, els propietaris dels pisos haurien rebut, presumptament, una nombrosa retribució per tenir aquesta antena al terrat de casa seva.

El govern incompleix la moció d’abril

En el ple del mes d’abril el Ple de l’Ajuntament de Cerdanyola va aprovar per unanimitat una moció que demanava el desmantellament de l’antena de telefonia mòbil de Serraparera i, a més a més, pretenia obrir negociacions amb Vodafone perquè traslladés l’antena fora del nucli urbà. Ara, mes i mig després, Vodafone instal·la una nova antena dins el nucli urbà sense que l’Ajuntament hagi intentat evitar-ho.

Comparteix: