El ple d’ahir va durar 20 segons i ens ha costat prop de 14.000 euros

Ahir es va celebrar l’últim ple del mandat 2011-2015, un ple que hi ha reflectit el malbaratament de recursos públics que hem patit durant tot el mandat: ha durat 20 segons i ens ha costat prop de 14.000 euros (cost del ple i de les quatre comissions).

El nou Ajuntament sortit de les eleccions del 24 de maig no es constituirà fins al dissabte 13 de juny al migdia. És per aquest motiu que els regidors de l’actual mandat havien d’assistir a l’últim ple extraordinari per aprovar l’acta de la sessió anterior. Ha sigut una simple sessió de tràmit que ha durat 20 segons i que ens ha costat prop de 14.000 euros.

Comissions de 10 segons, 7.000 euros.

Abans del ple s’han realitzat quatre comissions: comissió especial de comptes (9:20h), i tres comissions informatives (9:30h, 9:40h i 9:50h). Cadascuna d’aquestes comissions han tingut una durada de 10 segons i, per aquests segons, cada persona assistent sense dedicació especial ha rebut 175 euros, sumant un total aproximat de 7.000 euros entre les quatre comissions.

Ple de 20 segons: 7.000 euros.

Deu minuts més tard el govern posava en escena la jugada que hem viscut durant els darrers quatre anys, la jugada del malbaratament de diners públics. Per aquests 20 segons que apareixen al vídeo, la ciutadania hem pagat, dels nostres diners, prop de 7.000 euros.

Acomiadaments

Alguns regidors han aprofitat per acomiadar-se del plenari, ja que, almenys temporalment, es retiren de la primera línia política. L’únic grup que renovarà les cares al 100% serà Compromís per Cerdanyola, ja que ni Pol Ribas ni Puri Palomar han anat a les llistes de la candidatura.

Altra persona que abandona la primera línia política és Fèlix Sànchez. Després de més nou anys al govern i sis a l’oposició, el militant del PSC marxa perquè es jubila i per dedicar-se a la seva família.

Comparteix: