Flamenc a flor de pell amb “Las Migas”, el 5 de juny al Museu de Ca n’Ortadó

Quatre dones, quatre ciutats i una mateixa passió: el flamenc. L’Alba, la Marta, l’Alicia i la Roser comparteixen escenari en una nova etapa del grup. D’aquesta fusió i mestissatge neix bellesa musical en estat pur que es podrà gaudir als Jardins del Museu de Ca n’Ortadó el proper divendres 5 de juny a les 22:00h.

lasmigas

 Marta Robles, Roser Loscos.
Alba Carmona i Alicia Grillo

“Si el pan es flamenco, nosotras somos Las Migas”

Així es defineix aquest quartet que ve disposat a menjar-se l’escenari amb el seu “duende” i deixar al públic atrapat al seu món de veus i ritmes màgics als jardins del museu.

Las Migas està format per dues andaluses a les guitarres: Marta Robles, la veterana del grup i Alicia Grillo, aportant aires frescos, i recent “Miga” i per dues catalanes: Alba Carmona a la veu i incorporació de balls i Roser Loscos al violí.

Els jardins de Ca n’Ortado seran l’escenari d’aquest quartet on podrem gaudir del flamenc com a base, el mestissatge com a doctrina i el segell femení. Las Migas creen un univers sonor tan divers com la procedència de cadascuna d’elles. Barcelona és l’origen d’aquesta formació amb un estil propi, emocionant i sensible, heterodox, modern, avantguardista i
especialment mediterrani.

Sabies que la veu actual de las Migas, Alba Carmona, és de Cerdanyola?

Alba Carmona és una jove cerdanyolenca molt vinculada a la Casa d’Andalusia de la vila, on va començar a ballar flamenc. Ha participat en molts projectes musicals i ha guanyat diversos premis al respecte. Al 2011 va obtenir el premi Valor Joven 2011 de la Federació d’Entidades Culturales Andaluzas en Cataluña i el reconeixement de l’Ajuntament de Cerdanyola a la seva trajectòria i aportació en aquest art. Aquell mateix any, va entrar a formar part de Las Migas, amb la marxa de la Sílvia Pérez Cruz, anterior veu principal. Compagina diversos projectes, a més de Las Migas, amb el seu paper de vocalista de l’espectacle Flamenco Hoy de Carlos Saura, dirigido por Chano Domínguez.

Dia: divendres 5 de juny
Hora: 22:00h.
Lloc: Jardins del Museu de Ca n’Ortadó

Preu: 12 € anticipada · 15 € a taquilla
Punts de venda : Ateneu de Cerdanyola
Punts de venda on-line:  https://www.4tickets.es/AteneuCerdanyola/public/janto/

Comparteix: