Compromís vol liderar un nou govern de canvi a Cerdanyola

Compromís per Cerdanyola vol liderar, amb el Carles Escolà a l’alcaldia, un nou govern de canvi a Cerdanyola que posi l’Ajuntament al servei del poble i regeneri la política.

DSC03017A través d’un comunicat de premsa, Compromís per Cerdanyola ha volgut agrair a les 4.606 persones que li van fer confiança aquestes darreres eleccions municipals. A les darreres eleccions la participació va créixer fins al 58%, però Compromís aposta per seguir treballant perquè hi hagi cada cop més gent que participi políticament de la presa de decisions col·lectiva, que ha de ser també en el dia a dia de la ciutat.

El suport rebut per Compromís (5 regidors, 4606 vots), a només 28 vots del PSC, és la prova clara que la ciutadania està demanant canvis profunds a la gestió i les maneres de fer de l’Ajuntament. Compromís se sent interpel·lat per aquesta demanda i entenen que la ciutadania ha triat el Compromís per Cerdanyola com a vehicle per liderar aquest canvi. És per això que el grup encapçalat per Carles escolar se sent guanyador moral de les darreres eleccions i creuen que tenen la legitimitat de les urnes per liderar un govern que trenqui amb les polítiques del passat i posi la institució al servei de les persones. Ara Compromís vol parlar de propostes concretes, de programes electorals i d’obres de govern per bastir un Pacte de Ciutat, i cal fer-ho d’una forma oberta, transparent i clara amb els ciutadans i ciutadanes. El pacte que volen  liderar “no és entre sigles polítiques, és amb la ciutadania de Cerdanyola”.

El resultat de les eleccions ha donat lloc a un Ple molt fragmentat, i Compromís és conscient que necessita suports per a fer possible el canvi a Cerdanyola. En aquest sentit, el grup ha iniciat un període de converses amb tots els partits per tal de copsar les possibilitats de fer govern a Cerdanyola, totes elles, això si, s’han de basar en dos conceptes molt clars: primer, un canvi profund en les formes de fer política que s’han anat duent a terme a Cerdanyola i segon, obrir l’Ajuntament a la ciutadania i fer net de velles pràctiques. Sense aquestes dues premisses el grup no creu en la possibilitat de cap canvi real a Cerdanyola.

Per últim, Compromís vol traslladar aquest sentit de la responsabilitat al conjunt de forces que aposten pel canvi a Cerdanyola. Tot i que són conscients de les diferències que els separen, Compromís creu que seria d’una gran irresponsabilitat no facilitar un govern de regeneració democràtica, compromís i obediència a la ciutadania de Cerdanyola.

Comparteix: