Bloc Municipal continuarà treballant per Cerdanyola

Bloc Municipal agraeix el suport rebut a les eleccions municipals i anuncia que conitnuarà treballant per una Cerdanyola millor.

El grup liderat per Guillem Ortega ha emès un comunicat on s’analitza el resultat electoral, agraeix el suport rebut i anuncia que, malgrat no tenir representació al consistori, continuaran treballant per millorar Cerdanyola. A continuació, reproduïm el comunicat íntegre de Bloc Municipal.

Quan fa uns mesos el Bloc Municipal vam decidir presentar-nos a les eleccions municipals del passat diumenge, ho fèiem convençuts de poder aportar a Cerdanyola un projecte polític i de ciutat honest, valent, compromès i que ajudaria a situar a la nostra ciutat allà on es mereix.

Els resultats electorals han estat decebedors, i per tant cal que llegim bé aquest resultat, saber en què ens hem equivocat, buscar solucions i rectificar per tal no tornar a cometre aquells errors que no ens han permès tenir representació al consistori, però el Bloc no és un bolet sorgit en un context electoral i que es fondrà en qüestió de dies, hem presentat candidatura a Cerdanyola i seguirem treballant per la nostra ciutat impulsant el nostre projecte polític alhora que exigint a aquells que integren el consistori que compleixin fil per randa allò que porten als seus programes electorals, siguin al govern o a l’oposició, cap d’ells deia al seu programa que si no tenia responsabilitats de govern no tiraria el seu programa endavant.

Volem agrair el suport a tots aquells que van confiar i creure en la nostra proposta de ciutat i en el nostre projecte. Des del Bloc Municipal treballarem per fer-nos mereixedors d’aquesta confiança malgrat les limitacions que suposa no tenir representació municipal, però tal com diem de fa mesos, sabem el que volem, sabem com ho volem, i sabem com fer-ho.Es el nostre compromis Continuar treballant per Cerdanyola i pel nostre païs malgrat les limitacions que ens suposarà la nostra posició en el nou consistori.

Comparteix: