El MAC acollirà l’exposició Baldomer Gili Roig i la fotografia

Es tracta d’una producció del Museu d’Art Jaume Morera de Lleida que es veurà a la nostra ciutat des del 29 de maig fins al 31 d’agost

FotogiliEl pintor modernista Baldomer Gili Roig (1873-1926) va desenvolupar una trajectòria eclèctica utilitzant la fotografia com a tècnica auxiliar per al seu treball. L’exposició mostra la seva producció fotogràfica a partir d’una selecció de les seves millors instantànies que provenen del seu arxiu fotogràfic i que formen part del Museu d’Art Jaume Morera de Lleida.

El MAC acollirà la mostra de fotografies de Baldomer Gili Roig des del 29 de maig fins al 31 d’a gost. La inauguració està prevista el divendres 29 de maig, a les 20h.  El comissari de l’exposició, Oriol Bosch Bausà, oferirà una visita guiada el 18 de juny a les 19h.

L’exposició Baldomer Gili Roig i la fotografia es podrà visitar en horaris de dimarts a dissabte de 17 a 20h. I els diumenges i festius, d’11 a 14h.

Capturatr

Comparteix: