El PSC incompleix més del 50% del seu programa electoral de 2011

carmecarmonaPer a que guanyi Cerdanyola!”, així era el eslògan de la darrera campanya del PSC a l’Ajuntament de Cerdanyola, encapçalada per Carme Carmona. Ara, quatre anys després, hem de valorar… Ha guanyat Cerdanyola?

Un total de 5.003 persones van donar suport al PSC confiant en l’equip i en el programa. Ara, amb el mandat arribant al seu fi, les cerdanyolenques estem convocades a les urnes per tornar a escollir govern. És, per tant, el moment d’avaluar el compliment de les promeses dels polítics que ens governen. Després de quatre anys amb el PSC al capdavant del Govern Municipal, les promeses estrella d’aquell programa de “Guanya Cerdanyola” s’han convertit en flagrants incompliments. Algunes d’elles, fins i tot, tornen a estar recollides en el nou programa.

Repassem 15 dels punts incomplerts

  1. Seguirem lluitant per a la construcció de l’Hospital Ernest Lluch i per a disposar de pediatres a tots els CAP’ s: Cerdanyola té el projecte de l’Hospital Ernest Lluch completament aturat. A més a més, el PSC no vol que aquest hospital sigui 100% públic. En referència als pediatres, no tots els CAP’s de Cerdanyola tenen pediatra. De fet, durant aquest mandat, la pressió al carrer, i no el govern, va aconseguir la pèrdua d’una pediatra al CAP Canaletes.
  2. Crearem més de 100 places de residència de dia per a la gent gran i treballarem per a la creació de residències assistides.

  3. Crearem una zona d’oci jove, amb una oferta diversa i connectada amb transport urbà amb el centre de la ciutat.

  4. Elaborarem un Pla estratègic de ciutat consensuat i participat amb tots els actors implicats.
  5. Convertirem la Carretera de Barcelona en una avinguda de ciutat, més humanitzada i que no divideixi el nostre municipi.
  6. Atorgarem bonificacions fiscals a  les empreses que demostrin que han millorat l’ocupació a Cerdanyola: Durant tot el mandat el Govern ha bonificat a moltes empreses, però mai ha dit si aquestes empreses han reduït l’atur a Cerdanyola. Segons el regidor Paco Ortíz, “el Govern no es pot ficar en assumptes d’empreses privades”. En canvi, el Govern si que ha pogut benficiar aquestes empreses amb bonificacions fiscals.

  7. Farem un pla per a la promoció i dinamització del comerç proximitat i alhora enfortirem els nostres eixos comercials: El Govern, en lloc d’ajudar al comerç local, ha votat a favor de la construcció del centre comercial més gran d’Europa al Centre Direccional.

  8. Lluitarem per a que Cerdanyola tingui una Escola Oficial d’Idiomes.
  9. Transport públic urbà gratuït per a la gent gran.
  10. Treballarem per aconseguir que Cerdanyola estigui a la Zona 1 del sistema tarifari integrat de transport metropolità. Aquesta proposta la porta el PSC any rere any al seu programa. Mai fa res per complir-la.
  11. Auditarem  tots els edificis de l’administració local per crear polítiques d’actuació en matèria d’eco eficiència energètica.
  12. Les persones seran el centre de tota l’activitat municipal. Les persones han sigut les grans oblidades per un govern que sempre ha actuat d’esquena a la ciutadania i que no ha fet cap consulta sobre els grans temes de ciutat.
  13. Concedirem les llicències d’obra menor en un màxim d’una setmana. Les respostes a les llicències d’obra menor continuen trigant mesos en arribar. Els grans perjudicats tornen a ser els comerços, que volen fer les obres en èpoques festives i no poden perquè no els arriba a temps la llicència.
  14. Seguirem recolzant les iniciatives públiques i privades que fan que Cerdanyola sigui un dels referents musicals del país: El mandat del PSC s’ha caracteritzat per la seva persecusió contra la Sala Circus, un referent musical a Cerdanyola.
  15. Crear un conveni amb la UAB per tal que la Biblioteca pugui ser utilitzada per qualsevol jove interessat: cap ciutadà de Cerdanyola que no tingui el carnet de la UAB o “Amics de la UAB” pot agafar un llibre de préstec de la UAB.

Comparteix: