El nou Govern, segons les xarxes socials

Sempre que s’apropen les eleccions apareixen estadístiques i porres de tot tipus. És per aquest motiu que des de Cerdanyola Informa no hem volgut ser menys i hem fet una previsió de com quedaria el govern si els resultats de les eleccions tinguessin una relació directa amb els seguidors a Twitter.

Govern segons seguidors de Twitter (per partits)

Si cada seguidor tingués un vot, el partit que guanyaria les eleccions seria Ciutadans, de Maria Valle, amb 1370 vots. Li seguirien de ben a prop Compromís (1091), ERC (967) i CiU (956).

11
Govern segons seguidors de Twitter (per cap de llista)

Si cada cap de llista tingués un vot, el partit que guanyaria les eleccions seria el PSC de Carme Carmona. Això és degut al gran impacte que ha tingut el seu compte pel motiu de ser alcaldessa durant els darrers cinc anys. El seu compte de Twitter ha destacat per la seva intolerància vers els ciutadans que feien crítiques, amb un gran nombre de bloquejos, entre els quals es troba el compte de Cerdanyola Informa (@infocerdanyola).

22

Dades creuades

Per tal de tenir una estadística més realista, hem creuat les dues dades anteriors. Creuant dades el partit guanyador tornaria a ser el PSC en nombre de vots, però tindria un empat en nombre de regidors (5) amb Compromís i ERC.

33

Comparteix: