Compromís per Cerdanyola: els valors de l’esquerra i els treballs als Moviments Socials

El Compromís aposta clarament i sense embuts a fer la ruptura a l’Ajuntament i ha donat suport a totes les mocions presentades per l’Assemblea Nacional Catalana sobre el procés català. I és evident que en aquesta nova legislatura continués pel mateix camí.

Tant la praxi d’aquest darrers anys, com les propostes de futur reflectides en el seu codi ètic i en el seu Programa Electoral així o reflecteixen. Nosaltres no som nouvinguts amb proclames canviants que varien segons la olor de poder si no la convicció profunda que ni ha una altra manera de fer Política.

I demanem a tota la gent de Cerdanyola que ens faci confiança i ens voti en les pròximes eleccions amb la seguretat i la certesa que no se’n penediran.

La gent del Compromís porta quatre anys treballant de forma altruista fent oposició constructiva a l’Ajuntament, i al mateix temps defensant en els Moviments Socials els interessos de tots els col·lectius com: la Plataforma d’afectats per les hipoteques, la plataforma de la sanitat publica, la de l’ensenyament,… i repartint entre col·lectius i entitats locals el 30% dels seus ingressos.

Perquè aquesta és la nostra manera d’entendre l’acció política i ho continuarà sent durant molts anys. Perquè nosaltres estem en política per servir no per servir-nos.

Josep Font.

Comparteix: