Els alcaldables sobiranistes de Cerdanyola signen un document a favor del procés

Els partits sobiranistes de Cerdanyola han signat un acord on es comprometen per escrit a impulsar des de l’Ajuntament de Cerdanyola, la participació activa en la construcció de l’Estat Català.

Imatge: Cup Cerdanyola

Imatge: Cup Cerdanyola

Jordi Miró (ICV), Helena Solà (ERC), Josep Grau (CiU), Carles Escolà (CxC) i Guillem Ortega (BM) van aprofitar la xerrada col·loqui organitzada ahir per l’Assemblea Nacional Catalana per signar compromisos perquè el procés continuï endavant.

Cerdanyola a l’Associació de Municipis per la Independència

Cerdanyola forma part de l’Associació de Municipis per la Independència. Així ho va votar la majoria del ple. Malgrat tot, Cerdanyola no apareix a la llista perquè el Govern no ha pagat l’import de l’adhesió, incomplint, una vegada més, els acords plenaris. Ara, aquest document signat pels alcaldables sobiranistes, proposa que Cerdanyola tingui realment un paper actiu dins l’Associació.

Full de ruta

El document també promou campanyes per aconseguir que les eleccions al Parlament tinguin un clar sentit plebiscitari i donar suport a les forces que incloguin el full de ruta en el seu programa.

L’Ajuntament i l’Estat Català.

Altre acord signat comprometia als alcaldables sobiranistes a donar suport a l’Estat Català en el cas que els partits independentistes siguin majoria a les eleccions de setembre.

Comparteix: