Buenaño presenta la campanya “Qui no la reculli, que la pagui”

Manuel Buenaño, portaveu del Partit Popular de Cerdanyola, va presentar dimarts passat la campanya “Qui no la reculli que la pagui”, una campana que té com a objectiu multar als propietaris de gossos que no recullen els excrements dels animals de companyia.

pp-flyercacaperro-5-2Buenaño considera que la gran quantitat d’excrements d’animals que es troben als espais públics de la ciutat representen un gran problema, ja que són zones per on transiten les persones i que impedeix gaudir de l’entorn com correspondria. És per aquest motiu que el portaveu del Partit Popular entén que “el que correspon com més adequat per controlar els amos incívics d’animals, i així poder sancionar en cas d’actes incívics, és destinar agents cívics, els quals poden exercir aquesta funció perfectament dins de l’àmbit de les seves tasques”.

En aquest sentit, el portaveu del Partit Popular recorda que “el Govern municipal format per PSC-Els Verds i ICV-EUiA, va presentar setmanes enrere una campanya en la qual indicava que destinaria tres policies locals al control dels amos incívics de gossos, que no recullen de la via pública els excrements de les seves mascotes”. Des del Partit Popular creuen que això ha estat un error, ja que la plantilla de Policia Local es troba sota mínims.

Buenaño ha recordat que “durant tot el mandat, el nostre grup està reclamant a l’equip de govern una Ordenança de Civisme acord amb els temps actuals, que atengui les queixes dels ciutadans, petició que no ha estat atesa pels complexos de l’equip de govern que formen PSC-Els Verds i ICV-EUiA, que amb la seva actuació estan causant greus perjudicis als habitants de Cerdanyola”. Buenaño va anunciar que, d’entrar al proper Govern, aprovara una nova Ordenança de Civisme. Cal recordar que Buenaño va estar a favor d’aprovar l’ordenança de civisme que va presentar l’actual equip de govern i que la força de la ciutadania va aconseguir aturar-la al carrer perquè, entre altres coses, suposava un atempat directe contra els drets de la ciutadania i limitava l’ús dels espais públics.

Comparteix: