Un militant del PSC Cerdanyola és el cap de llista a la llista del PSC de Crespià

El PSC Crespià ha hagut de recórrer a un militant del PSC Cerdanyola per poder-se presentar a les municipals de maig.

foto_14congresJSCEl PSC ha presentat a la província de Girona llistes obertes que només necessiten un candidat amb persones procedents d’altres punts de Catalunya. Entre totes aquestes llistes fantasma, una està relacionada amb Cerdanyola. Es tracta de la candidatura del PSC presentada a Crespià, on l’alcaldable és un militant del PSC Cerdanyola: Albert Roger Herreros.

Les llistes fantasma costen 601.244,44 euros de diner públic.

El PSC rebrà 601.244,44 euros de subvencions de diner públic per presentar candidatures en el 50% de cada província. A més  a més, per cada regidor que obtinguin, sumaran 270 euros més, en el que és una pràctica legal però no moral. Amb aquesta trampa, el PSC no només rep subvencions públiques, sinó que també rep vots en cada partit judicial, un fet clau per aconseguir més poder a les Diputacions.
Albert Roger Herreros
Albert Roger Herreros ha tingut varis càrrecs a les JSC. És de Serraparera de tota la vida, i mai ha esta empadronat a Crespià. Segons ell, està en aquesta organització “per canviar tot allò que no li agrada, totes les injustícies (…) pensa que s’ha de criticar quan alguna cosa no està ben feta”.

Crespià

Crespià és un municipi de Girona amb 245 habitants que actualment esta governat per Convergència i Unió i que l’oposició només està formada per la candidatura Junts per Crespià – Acord Municipal. Ara, amb aquest alcalable, el PSC torna a presentar-se a un poble on no va tenir representació a les municipals de 2011.

Comparteix:

One Response to Un militant del PSC Cerdanyola és el cap de llista a la llista del PSC de Crespià

  1. Pingback: Post d’urgència: la cagaradeta del PSC de Cerdanyola | Un Àtic a Banús