Les dones de Convergència commemoren el Dia Internacional de la dona Treballadora

Un any més es van reunir, al restaurant Casa Amancio, una bona representació de dones de Cerdanyola, reflexant l’ampli expectre social, cultural, esportiu i empresarial de la ciutat.

IMG_4363El sopar de Dones actives que tradicionalment celebra CDC a Cerdanyola comptà amb la presència d’Àngels Ponsa, diputada al Parlament de Catalunya. La diputada convergent va fer un repàs al nou projecte de llei per a la igualtat.

Per altra banda, en Josep Grau, candidat de CiU a l’Alcaldia, va aprofitar l’estona prèvia al sopar per saludar a les assistents i presentar dues de les dones que l’acompanyaran en els primers llocs de la llista municipal de CiU a Cerdanyola.

Per la seva banda, Haidé Costa, exjutgessa, mediadora i professora de la URV va manifestar que “cal fer menció a les dones com a protagonistas de la societat, una societat que volem millor, més igualitària i justa, començant per l’àmbit més proper que és aconseguir una Cerdanyola més humana i solidària”.

Encarna Linares, advocada, va apuntar que “no podem ignorar les situacions de dificultat per les que travessen moltes famílies. Totes i tots ens podem trobar per exemple amb problemes econòmics, malalties o familiars amb adiccions. En aquestes situacions les dones no ens hauríem de sentir soles, sense saber on buscar ajuda i recolçament”.

L´acte va comptar amb la participació i reconeixement d’una gran dona cerdanyolenca, la Carme Brosa. Presidenta d´Honor de la Comissió de Festes Sant Martí i sòcia d´Honor de l´esbart Sant Marçal, la Carme ha estat sempre una dona molt activa, col.laboradora incansable del barri de dalt i participant de les festes de Sant Martí.

Comparteix: