La CUP i el Compromís sumen forces de cara a les properes eleccions

El procés de confluència entre les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) de la qual forma part el Compromís per Cerdanyola  i la  Candidatura d’Unitat Popular (CUP), portarà les dues forces a concórrer de forma conjunta en les properes eleccions municipals del 24 de Maig a Cerdanyola i a sumar les CAV i la CUP als organismes supramunicipals per primer cop.

_DSC0337La CUP de Cerdanyola i el Compromís per Cerdanyola concorreran de forma conjunta a les eleccions municipals del proper 24 de maig a Cerdanyola. Aquest acord forma part d’un procés de reconeixement mutu i de trobada en espais de treball compartits. La CUP participa per tant dins de la candidatura de Compromís per Cerdanyola en una llista que comptarà amb ​ un terç de membres provinents de la CUP de Cerdanyola.

Aquest acord és la culminació d’un procés de confluència de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) i de les quals en forma part el Compromís per Cerdanyola, amb la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), que durà a agrupar els vots de les CAV-CUP a la comarca per sumar a la diputació de Barcelona i al consell comarcal, òrgans absolutament opacs a la ciutadania al que les CAV-CUP volen portar llum i taquígrafs.

Cal remarcar que aquesta candidatura del Compromís no és una coalició, si no un espai de treball municipal del qual la CUP en forma part. ​Segons deien el roda de premsa, “el Compromís és converteix així en el pal de paller de la Unitat Popular i l’esquerra regeneradora a Cerdanyola i l’única opció que pot suposar un canvi de veritat en les polítiques d’aquest Ajuntament”. És per aquest motiu que el Compromís està obert a continuar sumant abans i desprès de les eleccions amb otes aquelles persones i partits que comparteixin una línia de canvi real a l’Ajuntament, un Ajuntament que ha tingut governs de diversos colors però que sempre ha aplicat la mateixa polítiac del toxo i del clientelisme com a única manera de funcionar.

Tant la CUP Cerdanyola com Compromís consideren que “ens trobem davant de l’oportunitat més important que ha visct aquest poble d’oblidar la política del passat, la política de passadissos i de sopars de petit comitè, la política que viu aïllada dins l’Ajuntament i que no es preocupa de la població de Cerdanyola, que està patint la crisi social, nacional i democràtica més gran que ha viscut Catalunya, i que ha tingut aCerdanyola les seves conseqüències més crues”.

Comparteix: