Xiscnèfils porta un abril carregat de cinema en V.O.S

El Cineclub Xiscnèfils continua portant a Cerdanyola el millor cinema en versió original, aquest mes, de la mà de Woody Allen, Danián Szifrón i Andrei Zvyagintsev.

Parlar de dijous a l’Ateneu de Cerdanyola és parlar de cinema en versió original (subtitulada), un cinema que organitza el Cineclub Xiscnèfils des de fa més de vint anys. Aquest mes es podrà gaudir tots els dijous a partir de les 21:30, de “Magia a la Luz de la Luna”, Relatos Salvajes” i “Leviatán”.

xiscnefils

Diijous 16 d’abril: “Magia a la Luz de la Luna”, de Woody Allen.

A la França dels anys 20, durant l’època daurada del jazz, un mag anglès (Colin Firth) està decidit a desemmascarar una falsa mèdium (Emma Stone). Això desencadenarà una sèrie de fets màgics que sacsejaran la vida de tots dos.

 Dijous 23 d’abril: “Relatos salvajes”, de Danián Szifrón.
La pel·lícula consta de sis episodis que alternen la intriga, la comèdia i la violència. Els seus personatges es veuran empesos cap a l’abisme i cap al innegable plaer de perdre el control, creuant la prima línia que separa la civilització de la barbàrie.
NOVA DATA: Dijous 7 de maig: “Leviatán”, d’Andrei Zvyagintsev.

Kolia viu en un poblet a la vora del mar de Barents, al nord de Rússia. Té un taller de mecànica al costat de casa, on viu amb la seva jove esposa i el seu fill, fruit d’una relació anterior. L’alcalde del poble està decidit a apropiar-se de la casa i del taller de Kolia sigui com sigui. Primer intenta comprar el terreny, però Kolia no està disposat a vendre.

Totes les cròniques són del portal Filmaffinity.

Comparteix: