Una heroica remuntada del Palamós apropa al Cerdanyola al descens

El Cerdayola FC va patir diumenge una dura derrota contra un rival directe, el Palamós. Aquest resultat deixa a l’equip a tan sols quatre punts del descens.

Imatge: fanspalamoscf.com

Tot va començar bé per al Cerdanyola, que durant tota la primera part va dominar el partit, va crear les jugades més perilloses i va fer dos gols, obra de Josu i Roland, mentre que el Palamós era un simple espectador que veia com els de Toni Carrillo se’ls estava passant per damunt.

Tot va canviar a la segona part, els dos equips es van intercanviar els rols i ara seria el Cerdanyola qui veuria com el Palamós feia la seva festa futbolística. En el minut 55 el Palamós va fer el seu primer gol, obra de Cano amb una rematada de cap, vint minuts més tard el jove jugador dels juvenils del Palamós, convocat per l’ocasió, faria l’empat i, al 80, Sergi Arimany destapava l’ampolla de cava signant una remuntada de les que fan història, ja que el Palamós estava immers en una situació complicada i ara ha agafat una mica d’oxígen fins a situar-se a la mateixa distància del descens que el Cerdanyola: quatre punts.

El pròxim partit del Cerdanyola serà el dijous 2 d’abril a les 20:30 al camp dels Pinetons. No es jugarà a Fontetes perquè el camp encara està en obres. La inauguració es va realitzar amb les obres sense acabar i es va avançar per presentar-la com a obra electoral de mandat, ja que el límit per fer inauguracions abans de les eleccions acabava avui 31 de març.