Josep Grau anuncia un programa amb propostes d’entitats i ciutadania

Convergència i Unió, que va formar part del Govern a l’anterior mandat (2007-2011), vol presentar un programa a les eleccions amb l’objectiu de tornar a governar.

JG_gent granAmb l’objectiu de fer una proposta molt participada i oberta, i que sigui representativa de les necessitats reals de la ciutadania, Josep Grau s’ha entrevistat amb més de 25 entitats de diferents àmbits. També ha mantingut reunions per recollir les inquietuds de persones independents rellevants per la seva activitat professional en camps que van de la cultura, l’esport i l’art, fins a l’atenció social, passant per l’economia, l’urbanisme i l’organització  municipal.

Actualment CiU es troba en procés de redacció del programa de la seva candidatura. Per realitzar-ho, Grau ha organitzat dotze taules de treball i debat, cadascuna per a una àrea de gestió municipal. En total, s’ha mobilitzat més d’un centenar de persones, un grup molt transversal i representatiu de la societat cerdanyolenca, totes expertes i coneixedores del bloc on s’han enquadrat: Participació ciutadana, Serveis públics, Drets Socials, Urbanisme, Promoció econòmica, Cultura, Ensenyament, Esports, Gent gran, Medi ambient, Organització de l’Ajuntament, Joventut i Gestió econòmica de l’Ajuntament.

Comparteix: