Estrena amb derrota a Fontetes

El Cerdanyola FC va estrenar el reformat camp de futbol de les Fontetes amb una derrota (1-3) davant el Vilafranca.

Un camp de futbol ple de gom a gom va presenciar la inauguració de la reforma i la primera derrota del Cerdanyola FC en la que és, des d’ahir, la seu dels seus partits com a local.

Imatge: cfc.cat

En la primera part els dos equips van estar ven posicionats sobre el camp, però a poc a poc el Vilafranca s’anava apropant més a la porteria del Cerdanyola. Aquesta superioritat va portar el seu premi al minut 31, quan Boira va aconseguir batre a Coca. Abans d’arribar al descans, el Vilafranca va poder augmentar distàncies en el marcador, però el xut de Triguero es va topar amb el pal.

La segona part es va iniciar amb un Cerdanyola molt més ofensiu que la primera. Al minut 49 els de Toni Carrillo es van trobar amb un penal per unes suposades mans dintre de l’àrea, la decisió arbitral va ser molt discutida pel conjunt visitant. Josu va ser l’encarregat de transformar el penal en l’empat a 1. Amb aquest resultat, l’entrenador del Vilafranca no va llançar la tovallola i va apostar per retomar el joc ofensiu. Aquesta aposta li va tornar a sortir bé i, al minut 62, el Vilafranca marcaria el 1-2.

Els darrers minuts de partit el Cerdanyola va posar tota la carn a la graella, mentre que el Vilassar va aguantar la pressió. En el minut de descompte el Vilafranca va fer el definitiu 1-3, un resultat que permet al Vilafranca veure la salvació matemàtica més a prop.