Increïble Comestible torna a plantar!

Increïble Comestible va tornat, dissabte passat, a remoure la terra de Cerdanyola i a generar punts de trobada.

El grup va iniciar aquesta nova temporada a l’hort de Serraparera (Plaça Castanyer), on van fer una neteja i el van ampliar amb nous planters d’enciams, porros, carbassó, romaní, alfàbrega i maduixeres.

Dintre de poc, la ciutadania podrà recollir els fruits, tal i com explicava una de les integrants del grup: “d’aquí unes setmanes les faves i les escaroles, que ja porten setmanes creixent i fent-se maquíssimes, estaran a punt per ser collides! Convidem a tots els veïns a endur-se-les cap a casa, sense por!”.

Des que Increïble Comestible va començar la seva activitat a Cerdanyola (8 de març de 2013), el col·lectiu ja ha recuperat jardineres i espais a la zona del Centre (Plaça Abat Oliva), Banús – Cerdany0la 2000 (Plaça Castanyer) i Fontetes (Plaça Goya). Durant aquests dos anys, han plantat verdures, hortalisses i plantes aromàtiques, i les ciutadanes han pogut recollir-les i… gaudir-les!

Però l’Increïble Comestible no només és plantar i collir, és molt més que això, és un punt de trobada intergeneracional, on avis i nens comparteixen espais i anècdotes, un punt de trobada amb el passat, on les persones grans es posen nostàlgiques, un punt de trobada amb la terra, d’allà don tots i totes venim…

 

Comparteix: