L’Increïble Comestible celebra un any a Cerdanyola!

Hi havia qui ho veia impossible, que la intenció era molt bona però que no duraria més de dos dies… i aquí continua l’Increïble Comestible Cerdanyola, donant vida i verd als carrers de la vila! Un any després conviden tothom a celebrar-ho i donar la benvinguda a la primavera amb una plantada:

El dia 8 de març va fer un any que Cerdanyola és Increible Comestible…i ha plogut molt en aquest temps!plantada 14 març 2015

Varem començar amb un palet amb fruites i verdures al carrer i ara ja contem amb tres horts, a la Plaça Goya a les Fontetes, a la Plaça Abat Oliva al centre i a la Plaça Castanyer de Serraparera. Confiem que aquest segon any guanyarem més terreny al ciment amb uns quants horts més…

Per això…

US CONVIDEM A FER LA PRIMERA PLANTADA DE LA TEMPORADA!!!

 

DISSABTE 14 de març a les 11h. a l’hort de la Plaça Castanyer de Serraparera.

Gaudirem del sol, de la terra, les verdures i d’un pica pica!! Us hi esperem !!

 

Increïble Comestible Cerdanyola

 

Des del Cerdanyola Informa considerem aquesta iniciativa agroecològica, pedagògica i comunitària com un gran referent a la nostra ciutat i animem a tothom a participar i formar part, a mesura del que sigui possible, d’aquesta experiència tan enriquidora. Paulo Cohelo deia  “Només una cosa torna un somni impossible: la por a fracasar”. I és evident que els somniadors i somniadores que van iniciar això i van creure en el que feien ens han demostrat que amb ganes i positivitat, van demostrar que res és impossible.
Gràcies i enhorabona Increïbles!!

 

Més informació:
[Facebook] Increïble Comestible Cerdanyola
[WebWeb Increïble Comestible Cerdanyola
[Correu] increiblecomestiblecerdanyola@gmail.com

 

Notícies relacionades:
A la Secció l’Increïble Comestible Cerdanyola
 
Comparteix: