El CBF Cerdanyola juga aquest dissabte contra el Barça

Aquesta setmana el CBF Cerdanyola jugarà un partit crucial contra el Barça. L’equip cerdanyolenc haurà de donar-ho tot per poder seguir aspirant a accedir a la final a quatre.

14158885344_d3b56bd5f3_oLa victòria és imprescindible davant d’un rival directe, amb el que els dos clubs es troben igualats a la classificació. El Cerdanyola reclama la presència i l’alè d’una afició que ja ha demostrat en anteriors ocasions que sap fer-se notar i esperonar un equip que està ferit i minvat, però que encara no està mort!

A més, aquest partit ha estat escollit per celebrar la vuitena Jornada i vestirà amb les millors gales el Palau Joan Carles Navarro de Sant Feliu de Llobregat.

Feu córrer la veu a les vostres xarxes socials! però  sobre tot veniu! Vestiu-vos de verd, prepareu pancartes, porteu barrets, globus, qualsevol cosa que doni color i calor i carregueu-vos d”esperit cerdanyolenc  i acompanyeu totes i tots al nostre equip!

8a Jornada: Barça – CBF Cerdanyola-Vila Universitària. Dissabte 14 de març a les 18h al Palau Juan Carlos Navarro (Sant Feliu de Llobregat).

Comparteix: