La Plataforma d’Aturats/es presenta l’obra de teatre “Amb l’aigua al coll”

La Plataforma d’Aturats de Cerdanyola – Ripollet ha organitzat la representació de l’obra de teatre “Amb l’aigua al coll”, que tindrà lloc el divendres 27 de març a les 21 hores a l’Auditori del Mercat Vell (Ripollet).

teatre 2703La primera vegada que es va representar l’obra va ser al novembre de 2013, ara, un any i mig després, les persones que conformen l’Associació d’Aturats/des de Cerdanyola – Ripollet s’atreveixen a reproduir-la i aconseguir omplir el teatre de realisme, humor i crítica.

L’obra, basada en fets reals, pretén denunciar les situacions que viuen els aturats cada dia. Els actors expliquen, durant poc més d’una hora, les seves experiències amb un embolcall d’humor, malgrat que moltes són situacions extretes d’entrevistes personals que arriben a ser humiliants i absurdes.

La Plataforma demana màxima difusió de l’acte i està emetent uns tiquets solidaris de dos euros que es poden adquirir amb antelació (a través de l’entitat) o a l’entrada el mateix dia de l’actuació. A la sortida del teatre, la Plataforma continuarà recollint signatures per la Iniciativa Popular d’Habitatge, en contra dels desnonaments i la pobresa energètica.

Comparteix: