Injusta derrota del Cerdanyola en l’últim sospir

Aquest cop no ha pogut ser. El Cerdanyola ha vist com, en l’últim sospir del partit, la UE Figueres s’emportava els tres punts amb un gol de Quimo. Amb aquest resultat el Figueres continua la bona ratxa del 2015, on ja ha sumat 18 punts.

Imatge: golcat

Imatge: golcat

El partit disputat ahir a la Bòbila va estar marcat pel fort vent, cosa que dificultava la pràctica del futbol. Amb aquestes condicions, els dos equips van saltar al camp apostant pel joc llarg, buscant la rematada a l’àrea o l’error defensiu.

Els dos equips, però, s’han mostrat, defensivament, com dos murs. Cap dels dos cometia cap errada, la qual cosa feia pensar que el partit acabaria amb un empat sense gols. Al tram final de la segona part el Cerdanyola semblava que donava per bo l’empat i va arreplegar línies, això ho va aprofitar el Figueres per bolcar-se sobre els locals. Finalment, en el minut 89, quan tot semblava que els de Toni Carrillo aconseguirien el punt, un remat de Quimo va sorprendre a Coca i va deslligar l’eufòria en l’afició visitant.

Amb aquest resultat el Cerdanyola cau a la classificació, situant-se onzè amb 31 punts. La setmana vinent l’equip de la Bòbila tindrà, a priori, un partit fàcil davant el Castelldefels, que actualment està en posició de descens a Primera Catalana.

Comparteix: