Cerdanyola ja té Coral Funcional

L’Associació Funcional per a la Integració Social ha creat a Cerdanyola la Coral Funcional, una activitat una activitat terapèutica i inclusiva per a persones sense i amb discapacitat.

10885342_407811229374140_459327745269633565_n

Imatge: Facebook Associació Funcional

L’Associació Funcional per a la Integració Social, que és una entitat sense ànim de lucre formada per a persones amb Diversitat Funcional, ha creat la primera Coral Funcional de Cerdanyola, una activitat terapèutica inclusiva, és a dir, tota la ciutadania té les portes obertes per aportar les seves habilitats musicals o ganes de passar-s’ho bé.

Assaigs de la Coral Funcional

La Coral Funcional assaja tots els dimecres, de 20:15 a 21:45, al local de l’Associació de veïns de Canaletes (Avinguda de Canaletes 53-55).  Estan oberts a tot tipus d’estils musicals, des de gospel fins a música moderna, passant per tot el repertori clàssic i tot allò que pugui agradar als participants.

Una professora de nivell

La Coral Funcional està dirigida per Rocio-Angue Eson, una professora que es va formar al Liceu de Barcelona. Actualment és cantant i compositora i, l’any passat, va ser la veu del concert Oh la la!

Comparteix: