El Cerdanyola FC es presentarà el diumenge 15 de febrer

La presentació oficial del club serà el proper diumenge 15 de febrer, aprofitant la parada de competició per les festes de carnestoltes.

presentacioTot i que la primera idea del club i, d’aquí l’endarreriment, era fer la presentació oficial dels jugadors i jugadores 2014/2015  conjuntament amb la inauguració del nou camp, prevista per a principis de març, finalment la Junta Directiva ha decidit que la presentació sigui diumenge 15 febrer al camp de la Bòbila-Pinetons, aprofitant l’aturada competitiva que deixa la festa de carnestoltes.

La inauguració començarà a les 11 del matí i participaran els més de 800 jugadors i jugadores del club. A més a més, estarà carregada de sorpreses. Fins a la data, el club ha anunciat que l’Escola de dansa Rogers farà un espectacle de ball en una combinació “explosiva, innovadora i molt divertida”.

Comparteix: