Punt “in extremis” del Cerdanyola gràcies a un polèmic penal

El Cerdanyola va fer patir a la seva afició fins al final del partit per aconseguir un punt que sap a glòria gràcies a un penal polèmic al minut 88 de partit.

El Cerdanyola FC va tornar a saltar al municipal de La Bòbila per emportar-se els tres punts davant un rival difícil com el Vilassar de Mar. L’equip visitant venia a Cerdanyola per emportar-se una victoria que posés fi a la mala ratxa de resultats que estan arrossegant. Finalment, però, només van poder endur-se un punt.

A la primera part el Vilassar va renunciar a l’atac per defensar la seva porteria. Aquesta tàctica els hi va funcionar, ja que el Cerdanyola no va aconseguir sobrepassar la línia defensiva visitant. El resultat d’aquest joc van ser 45 minuts d’avorriment sense ocasions clares ni grans jugades.

A la segona part el partit es va obrir i el Vilassar va avançar més les seves línies per buscar alguna jugada aïllada que sorprengués al Cerdanyola per emportar-se els tres punts. Aquesta jugada va arribar al minut 65 de partit, quan Jordi Sánchez avançava al Vilassar aprofitant una sèrie d’errors a la defensa del Cerdanyola. Amb aquest resultat favorable, el Vilassar va tornar a arreplegar-se al darrere per conservar la victoria. Tot els hi anava bé fins que, al minut 88, va arribar la jugada polèmica del partit on l’arbitre va xiular un penal molt discutit per l’afició visitant, que va acusar a l’àrbitre de “caser”. El Cerdanyola no va desaprofitar el penal i Josu va fer el definitiu empat a 1.

Amb aquest resultat el Cerdanyola es situa a la novena posició de la classificació. La setmana vinent l’equip de Toni Carrillo es desplaçarà a Terrassa per disputar el derbi vallesà de la tercera divisió.

clasi10febrer

Comparteix: