Es constitueix el Consell ciutadà de Podem Cerdanyola

El Secretari General de Podem Cerdanyola, Sergi Méndez, ha presentat aquest divendres en roda de premsa l’equip escollit per liderar l’organització a nivell municipal.

Font imatge: Podemos Cerdanola

Font imatge: Podemos Cerdanyola

Les onze persones que el composen  han estat escollides en un procés que va finalitzar a principis de gener. Un total de 285 persones inscrites al cens de Podem Cerdanyola hi han participat, és a dir, més de la meitat dels registrats.

El procés de constitució del grup municipal, que encara està en marxa, finalitzarà en les properes setmanes amb la validació definitiva del Cercle. Més tard, Méndez, a passat a exposar el model organitzatiu del grup que es fonamenta en grups i comissions de treball.

Roda de contactes amb els grups municipals

Des de la setmana passada el Consell Ciutadà ha estat establint contactes amb diferents organitzacions polítiques municipals. Respecte a la trobada amb d’altres grups polítics s’han destacat les semblances i els punts en comú amb CxC i la voluntat de continuar en contacte.

Pel que fa a la trobada mantinguda amb ICV-EUiA, ha desmentit el comunicat que aquesta organització ha llençat, tot assenyalant que les diferencies amb PODEM son molt grans. Méndez ha retret a la coalició la seva participació en l’actual govern Municipal de Cerdanyola i les recents imputacions que esquitxen els seus membres en el Cas Guiera.

Per acabar ha convidat a la ciutadania de Cerdanyola a participar en l’assemblea que tindrà lloc aquest dimecres 28 a les 20:00 hores al Casal de Joves. En clara al·lusió a la coalició eco-socialista  el Secretari General ha reblat que ningú no està exclòs de participar-hi però la candidatura ciutadana “no serà la UCI de la casta local”.

Comparteix:

One Response to Es constitueix el Consell ciutadà de Podem Cerdanyola

  1. Pingback: La implosió de Podem Cerdanyola | Un Àtic a Banús