El Cerdanyola tanca el 2014 amb una dura derrota

El Cerdanyola FC ha tancat l’any amb una dura derrota (3-0) al camp de l’Ascò. L’equip de Carrillo tornarà a competir l’onze de gener en casa contra el Gavà.

L’Àscò va debutar aquesta temporada amb un gran resultat (3-0) a l’Estadi Municipal d’Ascó un cop finalitzades les obres. Fins al moment l’Ascó havia disputat 8 partits a l’Annex amb uns registres de 6 victòries i tan sols dues derrotes que el fan ser a dia d’avui el millor conjunt local de la categoria.

Per la seva banda, els de Carrillo arribaven amb una alta dosi de moral després d’haver superat un petit sot. Però aquest cop la moral i les ganes no van poder amb un Ascó que es va mostrar ofensiu des del primer moment. La primera part va terminar amb un 2-0 per als locals i, a només dos minuts del començament de la segona, l’Ascò va sentenciar el partit amb un tercer gol que va deixar K.O. al Cerdanyola.

Amb aquest resultat el Cerdanyola es situa a la setena posició amb 18 punts.

clasidesembre

 

Comparteix: