Conseqüències de la “Llei Mordassa” a Cerdanyola

Durant aquests dies el Govern de l’Estat està aprovant la restrictiva Llei de Seguretat Ciutadana, més coneguda com “Ley Mordaza”. Aquesta llei neix amb la mateixa intenció que tenia l’ordenança cívica que el Govern de Cerdanyola volia aprovar en 2013: reprimir als moviments socials.

Quines conseqüències té aquesta llei per als moviments socials de Cerdanyola?

Molts són els moviments socials locals que patiran aquesta llei repressiva. El més afectat de tots serà la PAH-Cerdanyola que, segons aquesta nova llei, en una sola acció pacífica podrà ser multada per:

  • Gravar a la policia.
  • Reunir-se en espai públic.
  • Ocupació d’entitats bancàries.
  • Impedir un desnonament
  • Desobeir a l’autoritat.
  • Publicar imatges de la policia.
  • Negar-se a dissoldre una concentració.

 

644391_1525529984375490_3812406017522261876_nManifestació contra la “Llei Mordaza”

El proper dissabte 20 de desembre els moviments socials de Cerdanyola han fet una convocatòria a les 11:15 a l’estació de la RENFE per anar a les manifestacions que es celebraran a Barcelona a partir de les 12 hores del migdia per protestar contra la “Llei Mordaza”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diagonal Periódico fa un recull de les sancions de la Llei

infog_copy

 

Comparteix: