El Gran Recapte d’Aliments arriba a Cerdanyola

El Banc d’Aliments està organitzant una nova edició del Gran Recapte, una campanya que es fa arreu de Catalunya per recollir aliments bàsics.

granrecapteAmb la crisi económica que patim, són moltes les persones que, cada dia, es veuen obligades a anar a bancs d’aliments o menjadors socials. Per aquest motiu, cada cop és més difícil per aquestes entitats donar servei a tothom. Per la seva banda, l’Ajuntament, lluny d’apostar per potenciar l’ocupació i dignificar la situació de les famílies, ha fet una petita pujada a la partida de serveis socials: pegats que no solucionen el problema.

Degut a aquest augment dels usuaris, el Banc d’Aliments ha organitzat, per avui y demà, una nova edició del Gran Recapte. Aquesta campanya s’organitza arreu de Catalunya als supermercats més grans dels nuclis urbans.

És recomanable que els aliments que es donin siguin aliments nutritius de llarga durada (legums, conserves, llet, oli,..).

Comparteix: