Avui, ple marcat pel Consorci del Centre Direccional i la incorporació de Jordi Miró

Avui a les 19 hores es celebrarà el ple d’octubre. Una hora abans tindrà lloc l’audiència pública, on els ciutadans poden fer les seves preguntes i els governants podran -o no- contestar-los.

El ple d’avui estarà marcat per una proposta de modificació dels estatuts de l’entitat opaca del Consorci del Centre Direccional, una modificació del pressupost del 2014 i la incorporació de Jordi Mirò (ICV), que entra en substitució de Santi Cayuela. Veure ordre del dia del ple.

Santi Cayuela (ICV)

Després de 15 anys a l’Ajuntament de Cerdanyola, el regidor i portaveu d’ICV-EuiA Santi Cayuela no estarà a primera línia al ple. Segons el seu grup polític, aquesta renuncia es deu a motius personals. Si ICV decideix continuar l’ordre de la llista, el següent en ocupar el lloc de Santi Cayuela serà Jordi Miró.

Santi Cayuela, a més del càrrec a l’Ajuntament de Cerdanyola, té tres càrrecs a la cayDiputació de Barcelona: portaveu adjunt del grup ICV-EUiA, vocal de la Comissió Informativa d’Hisenda, Recursos Interns i Noves Tecnologies i vocal de la Comissió Especial de Comptes. 

Durant aquests anys al capdavant de la política local, Santi Cayuela ha donat el seu vist-i-plau a obres faraòniques, com la construcció d’un pont inservible i perillós (més de dos milions d’euros), la construcció d’uns parkings soterranis ruïnosos, la construcció d’una biblioteca en zona inundable i, la més grossa de totes, la construcció del Centre Direccional: industria, habitatges i centre comercial sobre un abocador tòxic.

Comparteix: